El Projecte AMiC (Art, Mestres i Creació) reprèn la marxa amb la temàtica del curs 2017-18 sobre “Ponts”

Dossier A3 x print

 

Art Mestres i Creació (AMiC), curs 2017-18

El projecte Art, Mestres i Creació està adreçat a apropar l’Art Contemporani a les escoles per tal de poder descobrir nous llenguatges creatius i alhora aprendre de manera globalitzada. Aquest projecte està coordinat per la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central (TAV-CC – https://taulaartsvisualscc.wordpress.com/ ) i compta amb el suport del Centre de Recursos del Bages (CRP) i L’Ajuntament de Manresa i la col·Laboració de CACiS – El Forn de la Calç i la Fundació Universitària del Bages (FUB-UManresa).

Enguany la temàtica tractada és sobre el concepte “Ponts” i d’aquesta manera es tria una temàtica propera al territori, donat que Manresa, com a capital de la Cultura que celebra enguany, ha triat la temàtica dels ponts com a eix vertebrador. D’aquesta manera el projecte AMiC enguany acompanyarà aquesta temàtica de ciutat per tal d’enfortir el coneixement del territori i la vinculació amb la vida social i cultural de Manresa.

Enguany s’hi han incorporat 13 centres, entre escoles bressol, centres de primària i de secundària. Per tant ens alegrem que el projecte segueixi creixent i consolidant-se amb un nombre cada cop major de cursos dins del centre que s’incorporen en veure els resultats d’anys anteriors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *