Aquest dimecres 2 de novembre hem tingut el primer taller amb el qual hem pogut redescobrir les possibilitats del material tèxtil des de l’art contemporani. Amb el títol “Tèxtils, textures i (sub)textos” el professor Gabriel Lemkow ha generat ocasions perquè les i els mestres del curs redescobreixin i investiguin les diverses possibilitats, propietats i gestualitats que permet el material tèxtil.

Durant la primera estona del taller a través de la la presentació de diversos artistes tèxtils contemporanis i de la conversa s’han donat a conèixer diverses maneres de treballar el tèxtil a nivell artístic. Aquí teniu alguns dels artistes presentats:Imagen1A continuació, mitjançant sons d’ambientació i música de fons s’ha donat peu de manera lúdica a recordar i redescobrir grupalment situacions, accions i gestos que permet l’art tèxtil generant noves interaccions físiques i emocionals entre les i els assistents:

DSC_0186 DSC_0199 DSC_0252 DSC_0201 DSC_0220DSC_0190DSC_0226
Finalment hem tingut ocasió de crear obres amb material tèxtil mitjançant uns tallers que permetien treballar a través del material tèxtil (teles, cordes, fils, venes de guix…) i altres estris (agulles, tisores, punxons, etc.) la composició, el volum, els estats emocionals i les absorcions. Aquí en trobareu una bona mostra dels treballs realitzats! DSC_0262 DSC_0277 DSC_0269 DSC_0259 DSC_0266DSC_0272

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *