Vetes i Fils: El tèxtil des de l’art contemporani (curs AMiC 2016-17)

Imagen1 Enguany el curs Art, Mestres i Creació (AMiC) coordinat per la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central (TAV-CC) i amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics, proposa apropar a mestres i alumnes a l’Art Contemporani des del treball tèxtil. Donat que el món del tèxtil està molt arrelat al territori i que el llenguatge artístic, visual i tàctil vinculat a aquest material conté moltes connotacions històriques i simbòliques (treball manual, passat industrial, segona pell, mitologia grega, cotidianitat i àmbit privat, vestimenta, entorn natural, simbologia animal, etc.) ho hem considerat com un bon punt de partença per explorar noves possibilitats creatives i educatives.

Imagen3  Imagen2  Imagen6       Enguany més centres s’hi han adscrit. S’hi han sumat al projecte AMiC les següents escoles i instituts:

CEE Jeroni de Moragas (Santpedor), Escola Barnola (Avinyó), Escola Pla del Puig (Sant Fruitós de Bages), Escola Serra i Hunter (Manresa), Escola Valldaura (Manresa), FEDAC Súria, Institut-Escola Sant Jordi (Navàs), Institut Mig-Món (Súria), Escola L’Espill (Manresa), Institut Bages Sud, Institut Navarcles, Escola Rellinars.

De ben segur que durant aquest curs es treballaran molts temes diferents al voltant del tèxtil i que sorgiran obres artístiques ben interessants que aportaran molt, tant pel que fa al gaudi estètic com a la reflexió intensa de mestres i alumnat.

Segiu-nos doncs en l’aventura del tèxtil que encetem aquest any!

Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central (TAV-CC)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *